NAXOS ΤΥΡΊ ΚΟΥΦΌΠΟΥΛΟΣ

About

Η βιομηχανία τυροκομίας Νάξου ιδρύθηκε το 1990 από τον Εμμανουήλ Βασ. Κουφόπουλος στον Άγιο Ισίδωρο Γαλανάδου – στη διασταύρωση των Μελάνων

και την Ποταμιά. Ο Εμμανουήλ Κουφόπουλος δημιούργησε μια ιδιαίτερη ομάδα παραδοσιακών τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων που παρασκευάζονται στη Νάξο, αξιοποιώντας την παράδοση του νησιού και την οικογενειακή εμπειρία στην παραγωγή προϊόντων κτηνοτροφίας σε συνδυασμό με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από φρέσκο αγελαδινό, κατσικίσιο και καραβίσιο γάλα, το οποίο συλλέγεται καθημερινά με πολλή φροντίδα από τους παραγωγούς μας.

Το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται για όλα τα προϊόντα είναι το αγελαδινό γάλα υψηλής ποιότητας, που συλλέγεται από περισσότερες από 100 αγελάδες που υπάρχουν στο αγρόκτημά του και το αγελαδινό και κατσικίσιο γάλα που του δίνουν οι περίπου 200 επιλεγμένοι κτηνοτρόφοι που υπάρχουν στις ορεινές περιοχές της Νάξου. Τα τυροκομικά προϊόντα παράγονται σε περιορισμένη ποσότητα.

Η πίστη στη διατήρηση της παράδοσης, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και η σφραγίδα ποιότητας αποτελούν το κυρίαρχο

έννοιες της έννοιας της παραγωγής της NAXOS CHEESE – MAKING INDUSTRY. Τα προϊόντα της NAXOS CHEESE – MAKING INDUSTRY προωθούνται σχεδόν όλα

σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού (Γερμανία, ΗΠΑ κ.λπ.).

Location and Contact

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΩΡΑ, 843 00, Ελλάδα